Töltés...

 

Fontos tudnod, hogy csak az lehet plazmaadó, aki évente egyszer teljes véradáson is részt vesz. Ennek oka, hogy a napi betegellátásban vérre is nagyon nagy szükség van. A debreceni PlazmaPont ezért rendszeresen véradásokat is szervez majd plazmaadóinak, melyeknek időpontjairól emailben és Facebook oldalunkon értesítünk. 

 

Új donorainknak első plazmaadásuktól számítva 180 nap áll rendelkezésükre, hogy teljesítsék első, kötelező, éves véradásukat. Ettől számítva évenként kell majd újra teljesíteni ezt.

 

Ha azt nem az általunk szervezett véradások valamelyikén, hanem az OVSZ egyik központjában teljesíted, akkor erről mindenképpen kérj igazolást és hozd el hozzánk. Mivel az Országos Vérellátó Szolgálattól elkérjük donoraink korábbi véradásainak adatait, így nem kell újra elmenned teljes véradásra, ha az első plazmaadásod előtti 1 évben már voltál vért adni, csak nem kértél igazolást az OVSZ-től.

Amennyiben ezen feltételnek nem teszel eleget, nem tudunk fogadni plazmaadásra, míg kötelező véradásodat nem teljesíted.


Fontos, hogy teljes véradás után 15 nappal már bátran jöhetsz plazmát adni.

 

A Plazmaszolgálat csapata szeretne köszönetet mondani plazmaadóinak, akik 2018 első félévében több mint 7.000 véradás teljesítésével duplán segítettek embertársaikon!
Büszkék vagyunk Rátok!!

 

  Következő véradás a Plazma Ponton:

2018. december 19. (szerda) 13:30-17:00
(4025 Debrecen, Széchenyi utca 31.)

 

Debreceni Regionális Vérellátó Központ
Cím: 4026 Debrecen, Bem tér 19.
Telefon: +36 52 430 200; +36 52 501 750
Véradási időpont:
Hétfő, Szerda, Péntek: 7.30-17.30
Kedd, Csütörtök: 7.30-15.00
Szombat: 9.00-13.00

 

FONTOS, hogy véradás után két héttel már nyugodtan jöhetsz hozzánk plazmát adni. Plazmaadás után pedig általában 1 hét pihenőt szoktunk javasolni, mielőtt elmennél teljes vért adni. Kérjük, hogy a véradásra hozzátok magatokkal érvényes személyi igazolványotokat, lakcímkártyátokat és TAJ kártyátokat.

 

Kérjük plazmaadóinkat, hogy véradásra való jelentkezéshez használják online bejelentkezési felületünket.

 

Ha már korábban regisztráltál a debrecenplazma.hu weboldalon, akkor jelentkezz be fiókodba, majd belépés után kattints a "Jelentkezés véradásra" gombra.


BEJELENTKEZÉS

 

Ha még nincs felhasználói fiókod a debrecenplazma.hu weboldalon, akkor először regisztrálj, majd belépés után kattints a "Jelentkezés véradásra" gombra.


REGISZTRÁCIÓ

Nagyon fontos, hogy minél többen eljöjjetek, hogy később plazmát adhassatok.

 

veradas 2018 december debrecen fb

 

Váltás teljes nézetre!
Az oldal tetejére!